Teollisuuslumi

out-of-date

Yleistä, IC2

IC2 laajentaa peruspeliä tuomalla mukaan sähkön ja siihen liittyvät laitteet. Tämä sisältää mm. generaattoreja(ja ydinreaktoreja), johtimia, akustoja, uusia koneita ja uuneja. Lisäksi myös esimerkiksi teleportteri, kvanttihaarniska ja laserpyssy ovat uusia ja uljaita tavaroita.

Alkuun pääseminen

Ohjeet -osiosta löytyy linkkejä modien dokumentaatioihin, olisi suositeltavaa lukea kaikki, niin ei tule yllätyksiä. Mutta kiireisimmille tässä ihan lyhyesti.

Etsi kumipuu, jonka tunnistaa kahdesta puun päällä olevasta lehtibloksista. Valuta siitä sitten kumia kaapelieristeitä varten. Kerää seuraavaksi tinaa ja kuparia kaivoksestasi, ja rakenna kuparikaapelia ja muutama akkupatteri. Rakenna sitten pieni akusto, johon voit siirtää sähköä esim. pattereista.

Yleistä, Redpower

Kuten IC2, myös Redpower laajentaa peruspeliä aivan uusiin svääreihin. Putkilla voi liikuttaa tavaroita ja nesteitä koneiden ja arkkujen välillä. Tavaroita voi myös lajitella. Myös automaattinen craftaaja kuuluu asiaan. Joko ajatukset alkoivat laukata?

Yleistä, GregTech

Kahden edellisen modin tapaan myös GregTech tuo kaikkea uutta kivaa: monet reseptit ovat kalliimpia, tarkoituksena tuoda enemmän sisältöä pelin loppupuolelle, myös uusia mineraaleja löytyy jokaiseta maailmasta. Entistä isompia energiavarastoja ja koneita materiaalien jalostamiseen: biokaasua, radioaktiivisia aineita ja kaikin puolin entistä monipuolisempaa teollisuutta.

Eikä tässä vielä kaikki

Tämä lyhyt opas esitti vain pienen pintaraapaisun modien kaikesta potentiaalista, nyt äkkiä tutkimaan mitä kaikkea muuta löytyykään! Äläkä unohda aloitusopasta.